İsaac ''Hazır değilim''

Trabzonspor'un yeni transferi İsaac Promise'nin ise Beşiktaş maçında 18 kişilik kadroya alınacağı ama maçın gidişine göre ikinci yarıda sahaya sürüleceği belirtildi. İsaac ise hem maçla hem de Trabzonpor'a gelişiyle ilgili olarak konuştu. Isaac, "Trabzons

İsaac ''Hazır değilim''

Trabzonspor'un yeni transferi İsaac Promise'nin ise Beşiktaş maçında 18 kişilik kadroya alınacağı ama maçın gidişine göre ikinci yarıda sahaya sürüleceği belirtildi.

İsaac ise hem maçla hem de Trabzonpor'a gelişiyle ilgili olarak konuştu. Isaac, "Trabzonspor'u iyi bir kulüp olduğu ve şampiyonluk yaşayabileceğim bir camia olarak gördüğüm için tercih ettim. Bunun olması içinde de elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Trabzon'a geç kalmam benim elimde olan bir şey değildi. Olimpiyatlarda başarılı olduk ve ülkemdeki kutlamalara katıldım. Beşiktaş maçı zorlu geçecek. Biz Beşiktaş'a göre daha avantajlıyız. Takım arkadaşlarımın başarıya olan inancıyla, muhteşem taraftarımızın önünde oynayacağız. Güçlü bir ekibiz ve Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum. Beşiktaş maçında ilk 11'de oynamak için tam hazır değilim. İkinci yarıda hocam görev verirse elimden geleni yapacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler