İsaac: "Fener'i düşünüyoruz"

Trabzonspor'un Nijeryalı golcüsü İsaac, ilk yarıda yakaladıkları çıkışı ligin ikinci yarısında da sürdürmek istediklerini belirterek,  Fenerbahçe maçına bir dönüm noktası olarak baktıklarını vurguladı. BİZ KALİTE TAKIMIZFenerbahçe deplasmanında tek hedefl

İsaac: "Fener'i düşünüyoruz"

Trabzonspor'un Nijeryalı golcüsü İsaac, ilk yarıda yakaladıkları çıkışı ligin ikinci yarısında da sürdürmek istediklerini belirterek,  Fenerbahçe maçına bir dönüm noktası olarak baktıklarını vurguladı.

 

BİZ KALİTE TAKIMIZ

Fenerbahçe deplasmanında tek hedeflerinin 3 puan olacağın ifade eden İsaac “Fenerbahçe ligin en kaliteli takımlarından birisi. Ama Biz de çok kaliteli bir takımız” dedi.

 

FENER'İ DÜŞÜNÜYORUZ

Zorlu deplasmandan alacakları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Nijeryalı yıldız, şampiyonluk hedefi için bütün maçlarımıza 3 puan gözüyle bakıyoruz. Bu maç da onlardan biri. Bu maçı alırsak, moral olarak ikinci yarıya fırtına gibi başlamış olacağız. Şu anda sadece ve sadece bu maçı düşünüyoruz” diye konuştu.

 

Kayanak: İlkhaber 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor