Isaac bu maçta forma bekliyor

Trabzonspor'un Nijeryalı forvet oyuncusu Isaac Promise, şampiyon olabilecek bir takım olduğu için Bordo-mavili kulübü tercih ettiğini belirterek Pazar günü oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında forma giymek istediğini söyledi. Trabzonspor gibi büyük bir kulü

Isaac bu maçta forma bekliyor
Trabzonspor'un Nijeryalı forvet oyuncusu Isaac Promise, şampiyon olabilecek bir takım olduğu için Bordo-mavili kulübü tercih ettiğini belirterek Pazar günü oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında forma giymek istediğini söyledi.

Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte futbol oynamanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Isaac, "Trabzonspor yeni ve genç oyunculardan kurulu bir takım. İlerleyen günlerde daha iyi olacağımıza inanıyorum. Trabzonspor'u iyi bir kulüp olduğu ve şampiyonluk yaşayabileceğim bir camia olarak gördüğüm için tercih ettim. Bunun olması içinde de elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Takıma geç katılmasıyla ilgili konuşan Nijeryalı futbolcu, "Trabzon'a geç kalmam benim elimde olan bir şey değildi. Olimpiyatlarda başarılı olduk ve ülkemdeki kutlamalara katıldım. Gençlerbirliği Kulübü'nde çok sıkıntı yaşadım ve bu yüzden verimli olamadım. Ankara kulübü ile aramda hiçbir bağlantı yok. Serbest bir oyuncu olarak Trabzonspor'a imza attım" diye konuştu.

Takımla birlikte çalışmalara başladığını ve uyum sorunu yaşamadığını dile getiren Isaac Promise, Beşiktaş maçında forma giymek istediğini ifade etti.

Beşiktaş maçının çok zorlu geçeceğini söyleyen Isaac, "İki takım için de zorlu bir maç olacak. Biz Beşiktaş'a göre daha avantajlıyız. Takım arkadaşlarımın başarıya olan inancıyla, muhteşem taraftarımızın önünde oynayacağız. Güçlü bir ekibiz ve Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum. Beşiktaş maçında ilk 11'de oynamak için tam hazır değilim. İkinci yarıda hocam görev verirse elimden geleni yapacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor