İrlanda’dan Trabzon’a destek

 İrlanda 1. Ligi takımlarından bordo-mavili Drogheda United'ın (DUFC) Trabzonspor ile kardeş takım olmuştu.  İrlanda 1. Ligi takımlarından bordo-mavili Drogheda United'ın (DUFC) yöneticisi Roisin Philips, kardeş takım olunması yönünde yaptığı açıklamada "

İrlanda’dan Trabzon’a destek

 

İrlanda 1. Ligi takımlarından bordo-mavili Drogheda United'ın (DUFC) Trabzonspor ile kardeş takım olmuştu. 

 

İrlanda 1. Ligi takımlarından bordo-mavili Drogheda United'ın (DUFC) yöneticisi Roisin Philips, kardeş takım olunması yönünde yaptığı açıklamada "Umuyorum ve diliyorum ki takımlarımız arasında gelişen bu dostluk gelecek aylarda yapacağımız daha başka organizasyonların başlangıcı olur" söylemişti.

 

O dönemden sonra Trabzonspor Taraftarı ile Drogheda United'ın taraftarları arasında dostluk oluşmuş ve birbirlerine sürekli olarak destek olucu açıklamalarda bulunmuşlardı.

 

Drogheda United'ın taraftarı kendi evlerinde oynan tüm maçlarda bu dostluğun simgeleyen pankartı statlarında asarak dostluğun ömür boyu süreceğini tüm dünyaya duyurdular.

 

 61.20120505114551.png

 
 
62.png

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler