İrlanda Cumhuriyeti İsveç

EURO 2016’da İrlanda Cumhuriyeti İsveç ile karşılaşacak.

İrlanda Cumhuriyeti İsveç

Fransa’da organize edilen EURO 2016 Avrupa Şampiyonasında E Grubu ilk maçında İrlanda Cumhuriyeti İsveç ile karşı karşıya gelecek.

Stade de France stadında oynanacak karşılaşmayı Sırp hakemler Milorad Mazic, Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yönetecek. Saat 19.00’da başlayacak maç TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.



İki takım bugüne kadar 7 kez karşı karşıya gelirken 4 kez İsveç, 1 kez İrlanda Cumhuriyeti kazandı. 2 müsabaka ise beraberlikle sona erdi. İrlanda da oynanan 4 maçta ise 1 kez ev sahibi ekip 2 kez ise deplasman takımı sahadan galibiyetle ayrıldı. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Taraflar en son 06.09.2013 tarihinde İrlanda’da karşı karşıya gelirken müsabakayı 2-1 isveç kazandı.

İrlanda en son maçında Belerus ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-1 kaybederken, İsveç hazırlık maçında evinde Galler’i 3-0 mağlup etti.

İrlanda Cumhuriyeti Sırp hakemin yönettiği 1 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılırken İsveç ise Sırp hakemin yönettiği 1 maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler