İran'ı karıştıran yanlış anons skandalı

Ligde şampiyonluk maçına çıkan Tractor takımı 3-1 önde götürdüğü karşılaşmadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.Ancak bunun tek sebebinin, statta yapılan yanlış anons olduğu ortaya çıkınca stat bir anda savaş alanına döndü.YANLIŞ ANONS SAHAYI KARIŞTIRDIŞampiy

İran'ı karıştıran yanlış anons skandalı

Ligde şampiyonluk maçına çıkan Tractor takımı 3-1 önde götürdüğü karşılaşmadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Ancak bunun tek sebebinin, statta yapılan yanlış anons olduğu ortaya çıkınca stat bir anda savaş alanına döndü.

YANLIŞ ANONS SAHAYI KARIŞTIRDI

Şampiyonluğun bir diğer adayı Sepahan'ın yenik durumda olduğunun anons edilmesiyle rahatlayan Tractor sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Taraftarlar ve teknik heyet şampiyonluğu büyük bir coşkuyla yaşarken Sepehan'ın maçı kazandığı öğrenilince sevinç yerini bir anda büyük bir öfkeye bıraktı.

kralspor5455.jpg

100'E YAKIN TARAFTAR GÖZALTINA ALINDI

Taraftarlar ve güvenlik güçleri arasında çıkan olaylar sırasında pek çok kişi yaralandı. Olay çıkaran 100'e yakın taraftar gözaltına alındı.

İran'da yayın yapan 90 TV'de maçla ilgili olarak "Böyle bir hadise dünyanın hiçbir yerinde olmazken İran'da gerçek oldu. Karşılaşma sonrası taraftarlarla güvenlik güçleri çatıştı. Alınan bilgilere göre statta internet, radyo, TV ve hatta mobil telefon hatları bile kesildi" ifadelerine yer verildi.

kralspor2323.jpg

FENERBAHÇE DE YANLIŞ ANONS KURBANI OLMUŞTU

2010 yılında Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu kaybettiği maçta da buna benzer bir anons skandalı yaşanmıştı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 bittiği anonsu yapılınca sarı lacivertliler şampiyonluk kutlaması yapmış, ancak Bursaspor'un 2-1 kazandığı anlaşılınca stat karışmış, büyük olaylar çıkmıştı.

kralspor5129.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler