İnter'e yeni teknik direktör

İtalyan ekibi Inter, yeni teknik direktörünü kısa sürede buldu. Inter yönetimi, takımı deneyimli teknik adam Claudio Ranieri'ye emanet etmeye karar verdi. Kulübün Ranieri ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.Gian Piero Gasperini, Inter'in başında s

İnter'e yeni teknik direktör

İtalyan ekibi Inter, yeni teknik direktörünü kısa sürede buldu. Inter yönetimi, takımı deneyimli teknik adam Claudio Ranieri'ye emanet etmeye karar verdi. Kulübün Ranieri ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Gian Piero Gasperini, Inter'in başında sadece 5 maçta sahaya çıkabildi. Inter yönetimi üst üste alınan başarısız sonuçlar üzerine vakit yitirmeden Gasperini'nin görevine son verdi.

Yönetimin yeni teknik direktörünü bulması da uzun sürmedi. Takımı bundan böyle, deneyimli teknik adam Claudio Ranieri çalıştıracak.

Geçen şubat ayında Roma'nın başından ayrıldığı günden bu yana takım çalıştırmayan Ranieri, henüz resmi sözleşme imzalamadan hedeflerini İtalyan basını ile paylaştı.

Oyuncuların özellikle ruhsal olarak kötü halde göründüklerini ifade eden Ranieri, "Tüm oyuncularla tek tek konuşmam gerekecek. Inter'in ne kadar büyük bir takım olduğunu herkese yeniden hatırlatacağız. Çünkü kadromuz, takımın yeniden rayına oturması için fazlasıyla yeterli" dedi.

Eski teknik direktör Gasperini'nin üçlü savunmaya dayalı oyun sistemini de değerlendiren Ranieri, "Gasperini kendi sisteminin işlemesi için elinden gelen her şeyi yaptı. Son ana kadar ısrarla sistemini oturtmaya çalıştığı için kimse onu suçlayamaz" dedi.

Inter taraftarına şampiyonluk sözü vermeyen deneyimli teknik adam, elinden gelenin en iyisini yapacağını söylemekle yetindi.

Ranieri daha önce, Juventus-Valencia ve Chelsea gibi takımları da çalıştırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor