İnter-TS maçına İsveçli hakem

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında Trabzonspor'un, İtalya'nın Inter takımı ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya İsveçli hakem verildi.UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor'un, İtalya'nın Inter takımı ile deplasmanda oynayacağı U

İnter-TS maçına İsveçli hakem

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında Trabzonspor'un, İtalya'nın Inter takımı ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya İsveçli hakem verildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor'un, İtalya'nın Inter takımı ile deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçının hakemleri açıklandı.

Milano şehrindeki Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanacak ve 14 Eylül Çarşamba günü TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek. Johannesson'un yardımcılıklarını Stefan Wittberg ile Magnus Sjöblom yapacak.

İlave yardımcı hakemlik görevini Daniel Stalhammar ve Johan Hamlin'in yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Michael Lerjeus.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler