İnter şokta! 'Hazırlanamıyorlar'

2014 Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri grup maçlarının oynandığı bugünlerde, lige verilen arayı değerlendirmek isteyen İnter, İsviçre 2. Ligi takımlarından Lugano ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Lugano'ya galibiyeti getiren goll

İnter şokta! 'Hazırlanamıyorlar'

2014 Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri grup maçlarının oynandığı bugünlerde, lige verilen arayı değerlendirmek isteyen İnter, İsviçre 2. Ligi takımlarından Lugano ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Lugano'ya galibiyeti getiren gollerin ikisini de Bebeto kaydetti.

İnter'in vasat İsviçre tamsilcisi Lugano karşısında aldığı mağlubiyet İtalya basınında geniş bir yer bulurken, İtalyan teknik adam Ranieri'nin İnter'deki geleceği de daha şimdiden sorgulanmaya başladı.

Lugano karşısında oldukça vasat bir performans sergileyen İnter'de; Zarate, Milito, Cambiasso, Samuel, Coutinho ve Maicon gibi ilk 11 de kendisine sürekli yer bulan isimler de görev aldı.

Inter, Lugano karşısına şu 11 ile çıktı: Castellazzi (15' Tornaghi); Maicon (45' Zanetti), Lucio (38' Giannetti), Samuel (45' Galimberti), Cordoba; Jonathan, Poli (60' Mella), Cambiasso (75' Benassi), Coutinho; Milito (45' Castaignos), Zarate.

İnter, Ranieri göreve geldikten sonra ligde,deplasmanda oynadığı Bologna maçını 3-1 kazanmış, Napoli maçını ise evinde 3-0 kaybetmişti. Mavi-siyahlı ekip su anda 4 puanla 17. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor