İnter maçının güvenlik önlemleri!

Trabzonspor’la İnter arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi grup müsabakasında uygulanacak olan güvenlik önlemleri açıklandı.Buna göre karşılaşmada 150 polis, 650 özel güvenlik, 200 de yer gösterici personel görev yapacak.Karşılaşmayı izlemek için araçl

İnter maçının güvenlik önlemleri!

Trabzonspor’la İnter arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi grup müsabakasında uygulanacak olan güvenlik önlemleri açıklandı.

Buna göre karşılaşmada 150 polis, 650 özel güvenlik, 200 de yer gösterici personel görev yapacak.

Karşılaşmayı izlemek için araçlarla stadyuma gelen misafir takım taraftarları otobüslerden indirildikten sonra bilet ve gerek görülürse pasaport kontrolünden geçirilerek üst aramasına tabi tutulacaklar.

Ayrıca stadyumda her iki dilde de uyarıcı anonslar yapılarak taraftarların yanıcı maddeler kullanmamaları, sahaya yabancı maddeler atmamaları ve ırkçılık içeren tezahüratlardan uzak durmaları istenecek.

İtalya Kulübü’nden alınan bilgiye göre karşılaşmayı 10 bin dolayında Inter taraftarının izleyeceği belirtilirken Trabzonsporlu taraftarlara 1699 bilet satıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor