İnter kendini şanslı görüyor

Temsilcimiz Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakibi İnter'in yıldız oyuncusu Pazzini, Trabzonspor mağlubiyetinin şanslarını etkilemeyeceğini söyledi.İtalya Serie A'da ilk galibiyetini Bologna deplasmanında alan İnter'in golcü oyuncusu Giampao

İnter kendini şanslı görüyor

Temsilcimiz Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakibi İnter'in yıldız oyuncusu Pazzini, Trabzonspor mağlubiyetinin şanslarını etkilemeyeceğini söyledi.

İtalya Serie A'da ilk galibiyetini Bologna deplasmanında alan İnter'in golcü oyuncusu Giampaolo Pazzini, Şampiyonlar Ligi'ndeki şansları ve İtalya'da temsilcimiz Trabzonspor'a kaybettikleri maç hakkında açıklamalar yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nin her zaman dengeli bir turnuva olduğunu vurgulayan Pazzini, "Trabzonspor yenilgisi Şampiyonlar Ligi'nde ilerleme şansımızı etkileyemecez" dedi.

"Oynayacak 5 maçımız daha var ve bu maçları kazanacak kalitede olduğumuzu biliyoruz" diyen İtalyan yıldız, bunun kolay olmayacağını ancak Moskova'da kendi karakterlerini oluşturan kazanma açlığı ve ciddiyetle sonuca gideceklerini iddia etti.

Trabzonspor maçına da değinen 27 yaşındaki forvet oyuncusu, "Önemli pozisyonlar bulmamıza rağmen kötü oynadık. Hatta biz agrasifleştikçe onlar avantajı ele geçirdi" diye konuştu. Şampiyonlar Ligi'nde her zaman maç kaybetme riski olduğunu dile getiren Pazzini, Trabzonspor'un tek tehlikesinde golü bularak şansını iyi değerlendirdiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor