İnter galibiyeti anlamlı kalsın

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde İnter galibiyetinin ardından Süper Lig'de 2.karşılaşmasına çıkıyor.Süper Lig'in ilk karşılaşmasında Manisaspor ile karşılaşan ve maçın son dakikalarında yediği golle sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor'da İBB maçı büyük ö

İnter galibiyeti anlamlı kalsın

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde İnter galibiyetinin ardından Süper Lig'de 2.karşılaşmasına çıkıyor.

Süper Lig'in ilk karşılaşmasında Manisaspor ile karşılaşan ve maçın son dakikalarında yediği golle sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor'da İBB maçı büyük önem taşıyor.

Ligde belirlediği hedeflere ulaşmak için İnter maçını unutup İBB maçından alınacak 3 puana kilitlenen Trabzonspor'da taraftarın içinde bulunduğu rehavet bu maçın zor geçeceğinin işareti gibi.

Bu akşam Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmaya taraftarın fazla ilgi göstermediği ve şu ana kadar sadece bin biletin satıldığı öğrenilirken, taraftarın bu ilgisizliğine bir anlam verilemiyor.

Bordo-Mavili ekibin her kulvarda başarılı olmasını isteyen Trabzonspor taraftarının sahadaki 11 için ne denli itici güç olduğu biliniyor.

haber61.net olarak Trabzonspor taraftarlarına diyoruz ki "Lütfen gereğini yapın, Trübünleri doldurun ve takımınıza destek verin. İnter galibiyetinin anlamını kaybetmemesi, ligde belirlenen hedeflere ulaşılabilmesi için bu takımın galibiyete dolayısıyla sizlere ihtiyacı var"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor