İnter fatihi yuvada ilk idmanında!

Trabzonspor, İnter maçının ardından ara vermeden Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.Antrenman öncesi futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş, Sezer Badur'un oğlu Karım Maldini Bad

İnter fatihi yuvada ilk idmanında!

Trabzonspor, İnter maçının ardından ara vermeden Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş, Sezer Badur'un oğlu Karım Maldini Badur'u sevdi.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Piotr Brozek ve Barış Özbek katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Tayfun Cora ve kaleci Tolga Zengin takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Antrenmana dün akşam oynanan İnter maçında ayağına darbe alan Sapara da katılmadı.

İnter maçında 90 dakika sahada kalan futbolcular antrenmanı koşunun ardından tamamlarken, diğer futbolcular koşunun ardından pas çalışması gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler