"İnşallah TS şampiyon olur"

Gökdeniz Karadeniz, yaptığı açıklamada, Rusya'da ilk yılında şampiyonluk yaşadığı için mutlu olduğunu söyledi.'Futbol hayatımdaki en büyük başarılardan birini elde ettiğini ifade eden Gökdeniz, "Hem Trabzonlu hem Türk olarak onlara sevinç yaşatmam gurur v

"İnşallah TS şampiyon olur"

Gökdeniz Karadeniz, yaptığı açıklamada, Rusya'da ilk yılında şampiyonluk yaşadığı için mutlu olduğunu söyledi.

'Futbol hayatımdaki en büyük başarılardan birini elde ettiğini ifade eden Gökdeniz, "Hem Trabzonlu hem Türk olarak onlara sevinç yaşatmam gurur verici bir olay'' dedi.

Kupayı kaldırdığı zaman Trabzonspor'un aklına geldiğini ifade eden Gökdeniz Karadeniz, ''Ben Trabzonspor'da 10 yıl oynadım ve çok şey yaşadım. Gönül isterdi ki burada şampiyon olup, kupayı kaldırıp yurt dışına transfer olayım. Ama kısmet değilmiş. Şampiyonluğu Rubin Kazan'da yaşadım” diye konuştu.

Trabzonspor'un şampiyon olmasını çok istediğini kaydeden Gökdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''İnşallah Trabzonspor şampiyon olur. Biz yaşayamadık, bize kısmet olmadı. Ama yeni gelenler, futbolcu, teknik heyet ve yönetim inşallah o sevinci yaşar. Bu yıl Trabzonspor çok şanslı. Diğer büyük takımların form grafikleri inişli çıkışlı ama Trabzonspor'un bir düzeyi var. Futbol skor olayı. Skoru lehine yansıttığın zaman 3 puan veriyorlar ama iyi oynayıp kaybettiğin zaman kimse puan vermiyor''

Trabzonspor'un doğru yolda olduğunu ifade eden Gökdeniz, ''Çünkü yeni oluşmuş bir kadroları, başlarında çok iyi bir teknik direktör ve yönetim kurulları var. İnşallah bu yıl onlar için çok güzel olur. Benim de gönlüm onlarla beraber'' yorumunu yaptı. Gökdeniz daha sonra takımımızın antrenmanının bir bölümünü takip ederek tesislerden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler