İngiltere'den flaş takas iddiası

Tottenhamlı Christian Eriksen yaz transfer döneminde takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

İngiltere'den flaş takas iddiası

Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'a 2-0 mağlup olan Tottenham'ın Danimarkalı yıldız futbolcusu Christian Eriksen, Londra ekibinden ayrılmak istediğini bildirdi. 

Eriksen, Danimarka medyasına yaptığı açıklamada "Kariyerimde yeni şeyler denemek istediğim bir dönemde olduğumu hissediyorum." ifadesini kullandı. İngiliz ekibi Tottenham'a 2013'te katılan Danimarkalı futbolcu, "Umarım bu yaz bir şeyler netleşir. Planım bu şekilde. Fakat futbolda böyle kararların ne zaman gerçekleşeceğini asla bilemezsin. Her an olabilir." açıklamasında bulundu.

Eriksen'in de takımdan ayrılması ihtimalinde yeni bir iddia ortaya atıldı. Real Madrid'in Gallerli yıldızı Gareth Bale, Tottenham'ın Danimarkalı yıldızı Eriksen ile takas olabilir.

Eski takımına dönmeye sıcak bakan Bale, kendisi ile ilgilenen Bayern Münih'i Premier Lig'de forma giyebilmek için reddetmişti.

Öte yandan Bale ile Barcelona ve Manchester United kulüpleri de radarına almış durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor