İngiliz futbolculara soğuş duş

Bir Twitter kullanıcısının, aralarında Micheal Owen gibi isimlerin de bulunduğu bazı oyuncuların duşta çekilmiş görüntülerine sahip olduğunu açıklaması Ada gündemine bomba gibi düştü.İngiltere'de bir Twitter kullanıcısının futbolcuların duştan çıkmış hald

İngiliz futbolculara soğuş duş

Bir Twitter kullanıcısının, aralarında Micheal Owen gibi isimlerin de bulunduğu bazı oyuncuların duşta çekilmiş görüntülerine sahip olduğunu açıklaması Ada gündemine bomba gibi düştü.

İngiltere'de bir Twitter kullanıcısının futbolcuların duştan çıkmış haldeki fotoğraflarını çektiği ve twitter'da paylaşacağı iddia edildi. Daily Mail'in haberinde milli kaleci Joe Hart ve Galli futbolcu Craig Bellamy'nin kurban olduğu olayda, Micheal Owen'ın da duştayken çekilmiş gizli görüntülerinin mevcut olduğu yazıldı.

Elinde daha birçok futbolcunun görüntülerinin bulunduğunu duyuran ve  ''Joe Hart'ı duşta ilk defa gördüğümde benim için muhteşem bir gündü" şeklinde twitt atan kişinin cinsiyeti ise belirlenemedi. İngiliz polisinin bir şikayet olması durumunda harekete geçmesi beklenirken, twitter kullanıcısının Micheal Owen'a "Telefonumda sen duş alırken çekilmiş görüntüler var" dediği belirtildi.

Evertonlu Phil Neville'ı da es geçmeyen kimliğini bilinmeyen kişi, "Seni yaklaşık 20 kere çıplak görmüşümdür Neville" diye mesaj gönderdi. Bu kişinin ülkemizde "Biri Bizi Gözetliyor" ismiyle bilinen "Big Brother" adlı yarışma programının yapımcı şirketi Endemol ve aynı zamanda Chelsea Kulübü'nde çalıştığı iddia edildi. Chelsea ise bu kişinin kendi çalışanlarından birisi olamayacağını belirten bir açıklama yaparak iddiaları reddetti. Elinde futbolcuların çıplak fotoğraflarının ve duş görüntülerinin olduğunu iddia eden twitter kullanıcısının fotoğrafları yüklemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor