İnfantino'dan Hacıosmanoğlu'na mesaj

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Kazakistan'ın başkenti Astana'da yapılacak UEFA'nın 38. Olağan Kongresi öncesinde bir basın toplantısı düzenledi ve Türkiye'deki şike süreci ile ilgili de konuşurken, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na da i

İnfantino'dan Hacıosmanoğlu'na mesaj

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Kazakistan'ın başkenti Astana'da yapılacak UEFA'nın 38. Olağan Kongresi öncesinde bir basın toplantısı düzenledi ve Türkiye'deki şike süreci ile ilgili de konuşurken, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na da ilginç bir mesaj yolladı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "UEFA'nın TFF'ye şike olaylarıyla ilgili yaptırımda bulunacağı"na ilişkin açıklamalarının aktarılması üzerine konuşan Infantino, "Hacıosmanoğlu'nun UEFA Disiplin Kurulu'nun değil, Trabzonspor Kulübü'nün başkanı olduğunu" kaydetti.

Gianni Infantino, ülke federasyonlarının, UEFA'nın şike ve ırkçılık konularında aldığı kararlara uyması gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor