İnek Avukattan daha değerli deyince

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor 20 Aralık 2014’de 19 Mayıs Spor Salonunda gerçekleştirmiş olduğu kongrede konuşma yapan Alaattin Aksoy, kürsüde kullandığı kelimeler nedeni ile hakkında dava açıldı.    Kongrede konuşmasında Aksoy, “ Benden önce buray

İnek Avukattan daha değerli deyince

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor 20 Aralık 2014’de 19 Mayıs Spor Salonunda gerçekleştirmiş olduğu kongrede konuşma yapan Alaattin Aksoy, kürsüde kullandığı kelimeler nedeni ile hakkında dava açıldı.    

Kongrede konuşmasında Aksoy, “ Benden önce buraya avukatlar çıktı konuştu. Bir fıkra vardır. Bir çocuk koşarak babasının yanına geldi ve dedi ki “baba bahçeye bir inek birde Avukat girdi ne yapayım?”diye sordu.  Babası da oğluna “ ineği bırak avukatı hemen bahçeden çıkar.” Diyerek cevap verdi. Eğer herkesin birbirine saygısı olursa hukuka ihtiyaç olmaz.”ifadelerine yer verdi.

Bu konuşmalarının ardından Trabzon Barosu Alaattin Aksoy hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulundu. Müracaat savcısına giden Baro Avukatları, Aksoy’un kendilerine hakaret ettiğini ifade etti.

Haber: Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor