"İnadına Ersun Yanal"

Trabzonspor’da Ersun Yanal isminin teknik direktörlük için anılmasının ardından ilk aşamada tedirgin olan bir kısım bordo mavili taraftar İstanbul basınının linç kampanyası karşısında Yanal’a destek olmaya başladı.Özellikle İstanbul basının şike konusu üz

"İnadına Ersun Yanal"

Trabzonspor’da Ersun Yanal isminin teknik direktörlük için anılmasının ardından ilk aşamada tedirgin olan bir kısım bordo mavili taraftar İstanbul basınının linç kampanyası karşısında Yanal’a destek olmaya başladı.

Özellikle İstanbul basının şike konusu üzerinden yaratmaya çalıştığı algı operasyonu karşısında Ersun Yanal’a karşı olan görüş bir anda değişti. Basının yaptığı operasyonun amacı Yanal’ı Trabzonspor’a getirmemek iken bu plan bordo mavili taraftarlar üzerinde ters etki yaptı.

Özellikle Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na yapılan ağır eleştirilerle Trabzonspor’un üzerine oyun oynanırken taraftarın değişen bakış açısıyla Ersun Yanal ismi bir anda daha çok benimsendi. Milli takım ve Fenerbahçe teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde bu tip yıpratıcı açıklamalardan kaçan İstanbul medyası Ersun Yanal isminin Trabzonspor ile anılmaya başlamasının ardından adeta bordo-mavili camiaya linç girişimi başlattı.

Ersun Yanal’ın teşvik aldığı yönünde ki iddiaları sürekli gündeme taşıyan İstanbul medyasına karşı olan Trabzonspor taraftarı oynanan oyunlara inat “inadına Ersun Yanal” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor