İmzayı attı ilk idmana çıktı

Trabzonspor Basketbol Takımının yeniden anlaşma sağladığı Can Korkmaz, bugün takımla ilk antrenmanına çıktı. Can, yaptığı açıklamada, “Bana gösterilen vefaya, performansımla karşılık vereceğim” dedi.Can Korkmaz, yeniden Trabzonspor Medical Park forması gi

İmzayı attı ilk idmana çıktı

Trabzonspor Basketbol Takımının yeniden anlaşma sağladığı Can Korkmaz, bugün takımla ilk antrenmanına çıktı. Can, yaptığı açıklamada, “Bana gösterilen vefaya, performansımla karşılık vereceğim” dedi.

Can Korkmaz, yeniden Trabzonspor Medical Park forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz sezon yaşadığım talihsiz sakatlığın ardından, yeni sezonda beni yeniden kulübe dahil ederek bir vefa örneği gösteren kulübümüz yetkililerine çok teşekkür ederim. Trabzonspor Medical Park büyük bir camia. Ben de bu yıl göstereceğim performansla, bu samimiyeti ve benden yana olan beklentileri boşa çıkarmayacağım. Taraftarımızla buluşacağımız ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor