İlker Yasin TS'lilerin canını sıktı

İnter-Trabzonspor maçını anlatan İlker Yasin, yaptıklarıyla ekran başındakilere pes dedirtti.Maçı usta spiker İlker Yasin anlattı. Erman Toroğlu ise yorumladı. İlker Yasin maçın başlarında karşılaşmanın oynandığı stadı "San Siro" olarak tanımladı. Daha so

İlker Yasin TS'lilerin canını sıktı

İnter-Trabzonspor maçını anlatan İlker Yasin, yaptıklarıyla ekran başındakilere pes dedirtti.

Maçı usta spiker İlker Yasin anlattı. Erman Toroğlu ise yorumladı. İlker Yasin maçın başlarında karşılaşmanın oynandığı stadı "San Siro" olarak tanımladı. Daha sonra eski adı "San Siro" yeni adı "Guiseppe Meazza" diyerek durumu düzeltmeye çalışan Yasin, Zanetti'ye de 75. milli maçına çıkıyor dedi.

"SENİN MAŞALLAH DEDİĞİN.."

İlker Yasin, maçın ilerleyen dakikalarında Giray'ın başarılı müdahalelerine övgü dizerken 33. dakikadaki hatasında maçın yorumcusu Erman Toroğlu araya girerek, "Senin maşallah dediğin çocuk 5 dakika yaşamıyor" diyerek izleyenlerde tebüssüm oluşturdu.

İlker Yasin'in Ünal Karaman'a Ünal Kahraman, Zokora'ya da maç boyunca Zokoro demesi maçın tuhaf anlarından biri olarak kayıtlara geçti.

"GOLÜ ATAN CALUTSKAN DEĞİL Mİ"

76. dakikada Celutska Trabzonspor'u öne geçirirken, İlker Yasin gol gol dedi. Daha sonra tereddütlü bir şekilde, "Golü atan Celutskan değil mi hocam?" diyerek Erman Toroğlu'nun onayını bekledi.

İlker Yasin, "aklı firar, zikri firar, fikri firar, futboldan firar" sözleriyle de finali yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler