İlker Erdem'in zirve yolculuğu

TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nda hafta sonu lider Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Tepecik Belediyespor'da teknik direktörü İlker Erdem, galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi.HEDEFİMİZ BİR ÜST LİGErdem, ligde bütün takımların birbirini ye

İlker Erdem'in zirve yolculuğu

TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nda hafta sonu lider Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Tepecik Belediyespor'da teknik direktörü İlker Erdem, galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

HEDEFİMİZ BİR ÜST LİG

Erdem, ligde bütün takımların birbirini yenebilecek güçte olduğunu belirterek, " O gün ki şartllarda sahada gerekli motibvasyonu sağlayan takım galip gelebiliyor.Ama biz geçen 6 maçlık süreç içerisinde istediğimiz puanı birinci periyot olarak aldık, 2. periyotta da düşündüğüm puanları alırsak, bu ligde istediğimiz yeri ve konumu alıp bir üst lige çıkabiliriz" dedi.

LİDERLİĞİ ELE GEÇİRECEĞİZ

Bu gruptan 2. Lig'e 4 takımın çıkacak olmasının avantaj olduğunu ifade eden Erdem, "Hafta sonu 2 namağlup takım karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka her iki takım açısından önemli. Sahamızda oynayacağımız için bütün hesaplar galibiyet üzerine. Yendiğimiz taktirde gruıpta lidetrliği ele geçireceğiz" diye konuştu.

BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM

İşini en iyi bir şekilde yapmanaın gayreti içinde olduğunu kaydeden Erdem, şöyle devam etti:

"Bu anlamda burada olmaktan mutluyuz ve işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Şu anda yerimiz ve konumuz iyi, inşallah sezon sonunda da aynı şekilde iyi bir yerde bitiririz"

İŞİMİ DOĞRU YAPIYORUM

Hedeflerinin 2.Lig'e çıkmak olduğunu vurgulayan Erdem, "Hiç bir zaöman hedefsiz bir iş yapmadım. Bundan sonrada böylel olacak ama hedefin büyüğü küçüğü olmaz. Biz işimizi doğru yaparak, bulunduğumuz yeri en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" dedi.

DEĞİRMENDERE'Yİ 2. LİG'E ÇIKARMIŞTI

Trabzonlu teknik adam İlker Erdem Değirmenderespor''u 3. Lig'den 2. Lig'e çıkarmış ve bu takımda başarılı bir sezon geçirmişti, daha sonra İstanbul'da 3. Lig ekiplerinden Tepecik Belediyespor'un başına geçmişti.

LİG'DE İKİNCİ SIRADA

Erdem'li Tepecik Belediyespor Ligde 14 puanla Ankara Demirspor'dan sonra 2. sırada yer alıyor.

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor