İlker Erdem'in başarısı

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tepecik Belediyespor teknik direktörü İlker Erdem, play offa çıkabilmek için son maçlarının kaldığını söyledi. ERDEMLİ TEPECİK LİDERTrabzonlu teknik adam Erdem, haber61.net'e yaptığı açıklamada play ofa çıkabilmek için

İlker Erdem'in başarısı

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tepecik Belediyespor teknik direktörü İlker Erdem, play offa çıkabilmek için son maçlarının kaldığını söyledi.

ERDEMLİ TEPECİK LİDER
Trabzonlu teknik adam Erdem, haber61.net'e yaptığı açıklamada play ofa çıkabilmek için bir maçlarının kaldığını belirterek, “Ligde 35 puan ile lideriz. Lig ikincisi olan 34 puana sahip olan Gölcükspor ile sahamızda karşılaşacağız. Beraberlik ve kazandığımız taktirde play ofa çıkacağız” dedi.

BAŞARININ SIRRI
Gölcükspor ile zor bir karşlaşmaya çıkacaklarını ifade eden Erdem, “5-6 haftadan beri zor olan final maçlarından yüzümün akıyla çıktık ve buraya kadar geldik.İyi bir mücadele örneği gösterdiğimize inanıyorum. Bundan sonra da iyi bir mücadele örneği sergileyeceğiz. Başarının sırrını oyuncularla kaynaşma ve onların seviyesine inebilme ve iyi çalışmaya bağlıyorum” diye konuştu.

TAKIMI 6. SIRADAN ALDI, LİDER YAPTI

Öte yandan İlkere Erdem, Tepecik Belediyespor ligde 6. sıradayken takımın başına geldi ve takımı liderliğe taşıdı.

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor