İlk yarının fikstürü belli oldu

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun ilk devresinin kalan müsabaka programı belirlendi. Yüksek Seçim Kurulu tarafından 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacağı duyurulan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de 31 Ekim, 1 ve 2 K

İlk yarının fikstürü belli oldu
Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun ilk devresinin kalan müsabaka programı belirlendi. Yüksek Seçim Kurulu tarafından 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacağı duyurulan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de 31 Ekim, 1 ve 2 Kasım tarihlerinde müsabaka oynanmayacak. Bu durum sonucunda lig ve kupa planlamasında da bazı değişiklikler yapıldı.
 
Bunun yanı sıra maç tarihleri belirlenirken Avrupa Kupaları'nda mücadele eden kulüplerimizin müsabaka programları ve mevsim şartları göz önüne alındı. Programda Avrupa Kupası, Ziraat Türkiye Kupası eşleşme durumları ve mücbir sebepler dışında değişiklik yapılmayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler