İlk tercih Fethi Türkoğlu olacak

TFF 2. Lig takımlarından Akçaabat Sebatspor'da, kulüp asbaşkanı Temel Kazancıoğlu, teknik direktör konusunda ilk tercihlerinin Fethi Türkoğlu olacağını söyledi. Mütevazi bir takım hazırlayarak sezona gireceklerini ifade eden Kazancıoğlu, ''Akçaabat Sebats

İlk tercih Fethi Türkoğlu olacak

TFF 2. Lig takımlarından Akçaabat Sebatspor'da, kulüp asbaşkanı Temel Kazancıoğlu, teknik direktör konusunda ilk tercihlerinin Fethi Türkoğlu olacağını söyledi.

Mütevazi bir takım hazırlayarak sezona gireceklerini ifade eden Kazancıoğlu, ''Akçaabat Sebatspor olarak bölgemizde amatör futbolda gelecek vaat eden çocukları kadromuza dahil etmeyi planlıyoruz. Bunun dışında Trabzon'daki diğer kulüplerden de bizde oynamak isteyen sporcular var. Onları da alıp mütevazi bir takım oluşturacağız. Bu takımla gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Şartlar iyi olursa üst sıralara da oynarız'' dedi.

Teknik direktör konusunda ilk tercihlerinin Fethi Türkoğlu olacağını belirten Kazancıoğlu, ''Fethi hocanın bizim geçen sezon ligde kalmamızda çok büyük katkısı var. İlk tercihimiz Fethi hoca olacaktır. Kendisine teklifimizi ilettik. Birkaç gün içerisinde bize şartlarını bildirecek'' diye konuştu.

Kazancıoğlu, Trabzonspor'un ara takım konusunda kendileriyle değil de Değirmenderespor ile anlaşmasına ilişkin olarak konuşmayacaklarını ve aldıkları genel kurul kararını da iptal ettiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor