İlhan Cavcav Sebat'a talip

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın Akçaabat Sebatspor’u satın almak için girişimlere başladığı iddia edildi.TFF 2. Lig'den küme düşen Akçaabat Sebatspor'da sular durulmuyor. Başkan Zeki Öztürk'ün desteğini arkasına alan Ali Sivrikaya da adaylıktan vaz

İlhan Cavcav Sebat'a talip

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın Akçaabat Sebatspor’u satın almak için girişimlere başladığı iddia edildi.

TFF 2. Lig'den küme düşen Akçaabat Sebatspor'da sular durulmuyor. Başkan Zeki Öztürk'ün desteğini arkasına alan Ali Sivrikaya da adaylıktan vazgeçti. Mevcut başkan Zeki Öztürk'ün yoğun çabalarına va maddi anlamda inanılmaz yatırımlar yapmalarına rağmen bir türlü düzlüğe çıkamayan Akçaabat Sebatspor kulübü sahipsiz kaldı. Bunu haber alan Gençlerbirliği kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da Akçaabat Sebatspor'u satın almak için girişimlere başladığı iddia edildi. Bu konuda nabız yolayan Cavcav'ın önümüzdeki günlerde tüm borçlarıyla birlikte Akçaabat Sebatspor'u satın almak için resmi girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Sebatspor'un şuanki borcunun 5 Milyon TL civarında olduğu belirtilirken, kulübe kimin sahip çıkacağı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor