İlginç açıklama: Yenemesek de!

Karabükspor Fenerbahçe maçında yenemeseler de yenilmeyecekleri yönünde açıklama yaparak ilginç bir gündem oluşturdu.Kafalarda soru işareti yapan açıklamanın sahibi Karabükspor'un Menajeri Seyit İçgül. Menajer, Karabükspor'un 3 puanı daha maç başlamadan is

İlginç açıklama: Yenemesek de!

Karabükspor Fenerbahçe maçında yenemeseler de yenilmeyecekleri yönünde açıklama yaparak ilginç bir gündem oluşturdu.

Kafalarda soru işareti yapan açıklamanın sahibi Karabükspor'un Menajeri Seyit İçgül. Menajer, Karabükspor'un 3 puanı daha maç başlamadan istemediği veya verdiği gibi bir izlenim vererek açıklama yapması tepki oluşturuyor.

Seyit İçgül, ''Fenerbahçe maçında, yenemesek de yenilmeyeceğimizi düşünüyorum'' dedi.

Seyit İçgül, yaptığı açıklamada, pazar günü sahalarında şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'yi ağırlayacaklarını ve bu maçın hazırlıklarını tesislerinde sürdürdüklerini söyledi.

Takımlarının 41 puanı bulunduğunu ve buraya kadar inanılmaz bir istikrarla geldiklerini anlatan İçgül, şöyle konuştu:

''Bu hafta sahamızda şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Spor otoriteleri, Fenerbahçe'nin bir tek bizimle oynayacağı maçta kaybedebileceğini söylüyorlar. Biz büyük küçük ayırt etmiyoruz. Şampiyonluğa oynaması ya da küme düşmesi bizi ilgilendirmiyor, çıkıp mücadelemizi veriyoruz. Fenerbahçe maçında da böyle olacak, yenmek istiyoruz.

Ligin son maçı da yine şampiyonluğa oynayan Trabzonspor ile olacak. Bu maçta da aynı düşünceyle oynayacağız. Bu maçlarda puan ya da puanlar alacağız. Fenerbahçe maçında, yenemesek de yenilmeyeceğimizi düşünüyorum. İzleyenlere zevkli bir karşılaşma izlettireceğiz.''

Takım oyuncularından İlhan Parlak ise Fenerbahçe ile şampiyonluğun düğümünü çözecek bir müsabaka yapacaklarını ve taraftarları önünde Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor