İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı

Trabzon Valiliği'nde yapılan toplantıya Belediye, İl Emniyet Müdürlüğü, Trabzonspor Kulübü, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Hüseyin Avni Aker Stat Müdürlüğü ve özel güvenlik şirketlerinden yetkililer katıldı.Basına kap

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı

Trabzon Valiliği'nde yapılan toplantıya Belediye, İl Emniyet Müdürlüğü, Trabzonspor Kulübü, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Hüseyin Avni Aker Stat Müdürlüğü ve özel güvenlik şirketlerinden yetkililer katıldı.

Basına kapalı olarak yapılan toplantıda hafta sonu oynanan olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçının kasetlerinin izlenerek 5149 sayılı Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereği, olaylara karışanlara verilecek cezaların gündeme geleceği öğrenildi.

Toplantıda ayrıca stattaki güvenlik tedbirlerinin de ele alınacağı ve varsa eksikliklerin giderileceği belirtildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler