İkizlerin hayali gerçek olur mu?

Biri Trabzonspor’un başarısı için ter döküyor, diğeri ise Real Madrid’de forma savaşı veriyor...Halil ve Hamit Altıntop kardeşlerin hayali ise ortak bir noktada buluşuyor: Şampiyonlar Ligi finalinde karşılıklı oynamak.Bordo-Mavili ekibin başarılı futbolcu

İkizlerin hayali gerçek olur mu?

Biri Trabzonspor’un başarısı için ter döküyor, diğeri ise Real Madrid’de forma savaşı veriyor...

Halil ve Hamit Altıntop kardeşlerin hayali ise ortak bir noktada buluşuyor: Şampiyonlar Ligi finalinde karşılıklı oynamak.

Bordo-Mavili ekibin başarılı futbolcularından Halil Altıntop, RealMadrid’de forma giyen ikizi Hamit’in uzun süreli sakatlığını atlatıp yeniden sahalara dönmesine çok sevindiğini söyledi.

İspanyol ekibinin Devler Ligi’nde Ajax ile oynadığımaçın ardından telefona sarılan ve ikizini arayan Halil, “Sahalara dönmen beni çok sevindirdi. Real’de fırtınalar estireceğine eminim” dedi. Hamit ise, “Lillemaçının özetlerini izledim. İyimücadele ettiniz. İnşallah çok daha iyi yerlere gelirsiniz. Seni ve Trabzonspor’u yakından takip ediyorum” şeklinde yanıt verdi.

İki kardeşin Devler Ligi için karşılıklı başarı dileklerinden sonra Halil ağzındaki baklayı çıkardı ve ikizine, “Şampiyonlar Ligi finalini karşılıklı oynarsak müthiş olur. Tarihe geçeriz” dedi. Hamit’in yanıtı da bu hayali destekler nitelikteydi: “Neden olmasın ki.. Futbol bu, bellimi olur. Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi’ne renk getirdi. Bir de bakmışsın ki RealMadrid-Trabzon finalde karşı karşıya. Olurmu olur”

‘TAKIMIN ‘JOKER’ OYUNCUSUYUM’
Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’nde tecrübe kazanmaya başladığını da ifade eden Halil, “Herkes benden gol bekliyor ama ben forvet oynamıyorum. Kendimi joker gibi hissediyorum. Ancak önemli olan Trabszonspor’un Devler Ligi’nde kazanacağı
başarılardır. Grupta lider durumdayız. Bundan güzel ne olabilir ki” diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi’nde ülkenin gurur kaynağı olmaya devam edeceklerini belirten Halil, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Takımda tambir kolej havası oluştu. Arkadaşlık çok iyi seviyede. Herkes birbirine saygılı ve sevgili. Bu ortamın oluşmasındaki en önemli faktör ise teknik direktörümüz Şenol Güneş. Onun gibi dünya çapında bir hocayla çalıştığımız için çok şanslıyız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor