İkinci yarı Trabzonspor'a ilaç gibi geldi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında maç kaybetmeyerek çıkışa geçti. Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor ve İstanbul Başakşehir'i sahasında mağlup eden bordo-mavililer, deplasmanda ise Fenerbahçe ile berabere kalarak m

İkinci yarı Trabzonspor'a ilaç gibi geldi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında maç kaybetmeyerek çıkışa geçti. Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor ve İstanbul Başakşehir'i sahasında mağlup eden bordo-mavililer, deplasmanda ise Fenerbahçe ile berabere kalarak maç kaybetmedi. 
Ziraat Türkiye Kupası'na veda ederek hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Karadeniz ekibi ikinci yarının başlamasıyla birlikte oynadığı 4 maçta mağlup olmadı. Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor ve İstanbul Başakşehir'i sahasında mağlup eden bordo-mavililer, deplasmanda ise Fenerbahçe ile berabere kalarak maç kaybetmedi. Trabzonspor, ligin ilk yarısının ilk 4 haftalık bölümünde oynadığı maçlarda ise sadece 4 puan toplayabilmişti. Karadeniz ekibi ikinci yarının ilk 4 haftalık bölümünde ise 10 puan toplayarak çıkışa geçti.

33 PUANIN 24'Ü İÇ SAHADA
Trabzonspor bu sezon ligde topladığı 33 puanın 24'ünü kendi sahasında elde ederken, 9 puanı ise deplasmanda oynadığı maçlarda topladı. Bordo-mavililer, sahasında oynadığı 11 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik aldı ve 1 kez mağlup oldu. Karadeniz ekibi, evinde Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Gaziantepspor ile berabere kalırken, Mersin İdmanyurdu, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor ve İstanbul Başakşehir'i mağlup etti. Bordo-mavili kulüp, sahasındaki tek yenilgisini Eskişehirspor'a karşı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler