İki yüzlü TFF!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Siirtspor'un bir alt lige düşürülmesine karar verdi.TFF yaptığı açıklamada bir takımın aynı sezon içerisinde iki kez sahaya çıkmadığı için küme düşür

İki yüzlü TFF!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Siirtspor'un bir alt lige düşürülmesine karar verdi.

TFF yaptığı açıklamada bir takımın aynı sezon içerisinde iki kez sahaya çıkmadığı için küme düşürülmesi gerektiğini ve bu talimatın uygulandığını açıkladı.

Fenerbahçe’yi kurtarabilmek adına talimat değiştiren TFF, Siirtspor’a küme düşürme cezası uygularken talimatlara uygun davranması ilginç bir çelişkiyi ortaya çıkardı. Siirtspor’un durumunu araştırmadan, hangi durumda neden sahaya çıkamadığını bilmeden cesurca küme düşürebilen TFF , şike yaptığı CAS , UEFA ve Yargıtay tarafından doğrulanan  Fenerbahçe’ye karşı adeta süt dökmüş kediye dönmesi ve gereken cezayı uygulayamaması adaletin nasıl işlediğini bir kez daha gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor