İki transfer daha yapacak!

Spor Toto 2. Lig'in yeni takımlarından Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş, yabancısı oldukları bir ligde mücadele edecek olmalarına rağmen ne istediklerini bilen kadro oluşturduklarını söyledi. Ortakudaş, transfer çalışmalarını titizlikle yürüt

İki transfer daha yapacak!
Spor Toto 2. Lig'in yeni takımlarından Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş, yabancısı oldukları bir ligde mücadele edecek olmalarına rağmen ne istediklerini bilen kadro oluşturduklarını söyledi.
 
Ortakudaş, transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini, stoper ve orta saha mevkilerine alacakları futbolcularla transferi sonlandıracaklarını belirtti.
 
Sezon açılışı öncesinde eksikliklerini tamamlamak istediklerini vurgulayan Ortakudaş, şunları kaydetti:
 
"Yabancı olduğumuz bir ligde mücadele edecek olmamıza rağmen ne istediği bilen kadro oluşturuyoruz. Bu nedenle güçlü bir kadronun temellerini atıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız transferlerimiz dışında iki futbolcuyu daha takıma dahil edeceğiz. Tabi ki gelecek vadeden yetenekli oyuncular keşfettiğimiz takdirde transfer yapabiliriz. Bu nedenle transfer konusunda şu aşamada keşif halinde olduğumuzu söyleyebiliriz. Kulübümüzün bütçesine uygun ve takıma direk katkı sağlayacak oyuncular üzerinde duruyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor