İki Trabzonsporlu'ya talip!

Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar Trabzonspor'dan Barış Memiş ve Kadir Keleş'in transferini düşünebileceklerini söyledi.Manisaspor, üçüncü hazırlık maçında Aydınspor 1923'ü 1-0 yenerken teknik direktör Tahir Karapınar, özellikle ilk yarıda sergi

İki Trabzonsporlu'ya talip!

Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar Trabzonspor'dan Barış Memiş ve Kadir Keleş'in transferini düşünebileceklerini söyledi.

Manisaspor, üçüncü hazırlık maçında Aydınspor 1923'ü 1-0 yenerken teknik direktör Tahir Karapınar, özellikle ilk yarıda sergilenen futboldan memnun olmadığını söyledi.

"Hazır oyuncuya ihtiyacımız var. Kanatlara, beklere ve orta sahaya en az 5-6 takviye şart" diyen genç teknik adam, "Yönetim büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor ancak transferde hızlanmak zorundayız. Takımın mücadele gücü iyi ancak oyunsal anlamda sıkıntımız var. Bu da hazır futbolcuyla çözülür" dedi.

Tahir Karapınar, şartlar uygun olduğu takdirde Trabzonspor'un lig kadrosuna almadığı Barış Memiş ve Kadir Keleş'i düşünebileceklerini açıklarken, şartlarda anlaşma sağlanmasına rağmen gelişini sürekli erteleyen Elazığsporlu Tidiane Sane'ye de rest çekti. Karapınar, "İki üç aydır antrenman yapmıyor. Manisa'da oynamak istiyorsa, bir an önce gelip çalışmalara başlaması lazım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler