İki oyuncu ile yollar ayrıldı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, forvet oyuncusu Cemre Atmaca ve orta saha oyuncusu Volkan Özcan ile yollar ayrıldı.Kulüp Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'da 16 oyuncunun alacaklarından dolayı Federasyona b

İki oyuncu ile yollar ayrıldı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, forvet oyuncusu Cemre Atmaca ve orta saha oyuncusu Volkan Özcan ile yollar ayrıldı.

Kulüp Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'da 16 oyuncunun alacaklarından dolayı Federasyona başvuru yaptığını hatırlatarak, "Kulübe ihtar çeken oyuncular arasında Cemre Atmaca ile Volkan Özcan da bulunuyordu. Her iki oyuncunun sözleşmeleri, alacakları karşılığında feshedildi" dedi.  

Karaağaç, "Bu oyuncuların yeri dolacak. Orduspor'da kalmak isteyen futbolcuyla devam edeceğiz, istemeyenle yollarımızı ayıracağız" diye konuştu.

Mor-beyazlı kulüp daha önce de Ali Güzeldal, Ümit Tütünci, Emre Aygün, Gökhan Kaba, Erkan Sekman, Yusuf Kurtuluş ve Michel Landel ile yollarını ayırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor