İki eski Trabzonsporlu takımdan gönderildi!

Trabzonspor'un Türkiye Kupası'ndaki rakibi Adana Demirspor'da kazan kaynıyor... Önce teknik direktör Ümit Özat ardından eski Trabzonsporlular Volkan Şen ile Erkan Zengin takımdan gönderildi. Ayrıca Başkan Vekili Metin Korkmaz'la da yollar ayrıldı.

İki eski Trabzonsporlu takımdan gönderildi!

TFF 1.Lig'in iddialı takımlarında Adana Demirspor deplasmanda oynadığı Giresunspor maçını 2-0 kaybederken kulüp adeta karıştı. Önce teknik direktör Ümit Özat ile yollar ayrılırken ardından başkan Murat Sancak, deneyimli oyuncular Erkan Zengin ve Volkan Şen takımdan ayrılacağını açıkladı

Giresunspor deplasmanında Erkan Zengin bir penaltı kaçırırken Adana Demirspor bu maçın ardından 22 puanla 6.sırada kaldı ve zirvenin 5 puan gerisinde kaldı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medyada şu açıklamayı yaptı: "Erkan Zengin ve Volkan Şen ile yapılan görüşmeden sonra kendilerine kulüp bulmaları için izin verilmiştir. Şu ana kadarki emekleri için teşekkür ederiz. Camiamıza ve kendilerine hayırlı olsun"

BAŞKAN VEKİLİ METİN KORKMAZ DA GÖREVDEN AYRILDI

Öte yandan mavi-lacivertli ekipte başkan vekili Metin Korkmaz da görevinden ayrıldı. Metin Korkmaz’a emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Sancak, şu ifadeleri kullandı:

"Metin Korkmaz kardeşim, o da affını isteyerek takımla ilgili görevi sona ermiştir. Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edecektir. Kendisine de emeklerinden dolayı teşekkür ederim." 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler