İhsanoğlu'na soruldu; Trabzonspor'un hakkı yendi mi?

Cumhrubaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin ortak olarak çıkardığı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu bugün Trabzon'a geldi.Trabzon'da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren İhsanoğlu daha sonra Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen toplantıya katıldı.Toplantıda

İhsanoğlu'na soruldu; Trabzonspor'un hakkı yendi mi?

Cumhrubaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin ortak olarak çıkardığı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu bugün Trabzon'a geldi.

Trabzon'da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren İhsanoğlu daha sonra Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıda Giresun Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi çatı aday İhsanoğlu'na "Sizce Trabzonspor'un hakkı yendi mi" şeklinde soru yöneltti. Bu soruya İhsanoğlu " Bize her yer Trabzon, bunu söyleyebildiğime göre düşüncem de bellidir. Bunu bugün ilk geldiğimde de söyledim daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum" şeklinde yanıt verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor