İhsan Öksüz yeniden başkan

Atatürk Alanı Ertuğrul İş Merkezi 4. katında bulunan şube lokalinde gerçekleşen olağan genel kurulunun Divan Başkanlığını Eski GSGM Mehmet Atalay, Divan üyeliklerini ise İsmail Başaran, Mustafa Bayraktar ve Halil Ayyıldız yaptı. 40 üyesi bulunan TSYD Trab

İhsan Öksüz yeniden başkan

Atatürk Alanı Ertuğrul İş Merkezi 4. katında bulunan şube lokalinde gerçekleşen olağan genel kurulunun Divan Başkanlığını Eski GSGM Mehmet Atalay, Divan üyeliklerini ise İsmail Başaran, Mustafa Bayraktar ve Halil Ayyıldız yaptı. 40 üyesi bulunan TSYD Trabzon Şube Başkanlığa kongreye katılan 27 üyenin oylarıyla İhsan Öksüz yeniden seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından gündemdeki maddelere geçildi.

TSYD Trabzon Şubesi'nin 3 yıllık faaliyet raporu Genel Sekreter tarafından genel kurulda okundu. Daha sonra TSYD Trabzon Şubesi'nin mali raporu okunarak üyelerin oylarına sunuldu. Mali ve Denetleme raporu genel kurul tarafından kabul edildi. Tahmini bütçe ise yönetim kurulunun yetkisine bırakıldı.

Yönetim kurulu daha sonra genel kurula katılan üyeler tarafından ibra edildi.

TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz, genel kurula katılan herkese teşekkür etti.

Dilek ve temenniler bölümünde ise söz alan eski GSGM Mehmet Atalay, kendisinin de bir TSYD üyesi olduğunu belirterek, “ Çok olgun bir genel kurul yaptık. Yeni yönetim herkese hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

Genel kurula katılan üyelerden Hasan Beşli söz alarak, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun Türkiye'nin en iyi basın tribüne sahip olduğunu söyledi. TSYD Trabzon Başkan yardımcısı Murat Taşkın da, akreditasyon işlemlerinin en güzel biçimde yapıldığını ifade etti.

Kongrede söz alan Taka Gazetesi Genel Yayın Müdürü Yusuf Turgut ise ilk kez bir genel kurula katıldığını belirterek, “ Yeni üye oldum. TSYD'nin Trabzon sporuna önemli katkıları vardır.”dedi.

Yeniden başkanlığına seçilen İhsan Öksüz üyelere yaptığı teşekkür konuşmasında, kendilerine her türlü maddi ve manevi desteği sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür etti. Öksüz, “ Hüseyin Avni Aker'deki basın tribünün bugünkü konuma getirilmesinde büyük katkıları olan eski Trabzonspor kulüp başkanlarından Atay Aktuğ'a ve mevcut başkan Sadri Şener'e çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

TSYD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu su isimlerden oluştu:
İhsan Öksüz, Murat Taşkın, Osman Çavuşoğlu,Tahir Orhan, Avni Demir, Cevat Kol, Kamil Anahar

Yedekler: Kaan Tarkan Üzen, Selçuk Kılıç, İbrahim Hakkı Şahin,Selçuk Aval,Ali İbrahim Sezen, Cem Temel, Alihan Telatar

Denetleme Kurulu: Ömer Güner, Turgay Murtezaoğlu, Hasan Beşli

Yedekler:Metin Eroğlu, Davut Aktaş,Fahri Öztoprak


Genel Merkez Delegeleri:
İsmail Başaran, Hasan Kurt,Cemil Çiğerim, Ergun Ata,Osman Can,Faruk Ata, Yusuf Turgut , Rahman Turan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor