İhsan Derelioğlu uyardı!

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da teknik direktör İhsan Derelioğlu çok önemli maça çıkacaklarını söyledi."Dikkatli olmalıyız” Ligde kazanılan iki maçın kendilerini etkilememesi gerekt

İhsan Derelioğlu uyardı!

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da teknik direktör İhsan Derelioğlu çok önemli maça çıkacaklarını söyledi.

"Dikkatli olmalıyız”

Ligde kazanılan iki maçın kendilerini etkilememesi gerektiğini dile getiren Derelioğlu, “Klasman Grubu'na iyi bir başlangıç yaparak oynadığımız iki maçı da kazandık. Ama bu her maçı kazanacağımız anlamına gelmez. Asla rehavete kapılmamamız gerekiyor. Biz güçlü bir takımımız. Ancak bu gücümüzü sahaya yansıtabilirsek başarılı oluruz. Çok dikkatli ve konsantrasyonumuzun üst düzeyde olması gerekiyor” dedi.

“Sıralamayı değiştirebiliriz”
Derelioğlu, “Rakibimiz ile daha önce oynadığımız iki maçı da kazanmayı başarmıştık. Ama bu önümüzdeki maç için bize bir garanti vermez. Sadece psikolojik bir üstülük sağlar. Rakibimiz puan cetvelinde bizim üzerimizde bulunuyor. Eğer kazanırsak sıralamayı değiştireceğiz. Ayrıca hedefimize ulaşma anlamında büyük bir adım atacağız. İyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Sahaya çıkıp iyi bir futbol karşılığı 3 puan kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor