İHO'dan mesaj: Rantları kesilenleri

Trabzonspor'da 12 Aralık cuma günü çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan ve 20 Aralık Cumartesi gününe ertelenen Olağan Genel Kurul öncesi İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan kongre üyelerine mesaj gönderildi.Üyelerin cep telefonlarına gönderilen mesajda Hacıosm

İHO'dan mesaj: Rantları kesilenleri

Trabzonspor'da 12 Aralık cuma günü çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan ve 20 Aralık Cumartesi gününe ertelenen Olağan Genel Kurul öncesi İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan kongre üyelerine mesaj gönderildi.

Üyelerin cep telefonlarına gönderilen mesajda Hacıosmanoğlu, "yıllardır Trabzonspor'u sömürenleri, rantları kesilenleri susturmak için siz değerli üyelerimizi 20.12.2014 cumartesi günü saat 10:00'da 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacak olan kulübümüzün Olağan Genel Kurul toplantısına bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bu mesaj üzerine kongrede neler yaşanacağı merakla bekleniyor...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler