İHO hazine bulmuş!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde harcanan paralarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde harcanan paralarla ilgili Trabzon'da bir yerel TV kanalına açıklama yaparken, ''Bizim soyumu

İHO hazine bulmuş!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde harcanan paralarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde harcanan paralarla ilgili Trabzon'da bir yerel TV kanalına açıklama yaparken, ''Bizim soyumuz Osmanlı’dan geliyor. Bulunduğumuz yörede de yıllardır derebeylik yaptık. Büyüklerimiz hazine gömmüştü onları kullanıyoruz” dedi. Ardından bunun bir espri olduğunu da hatırlatan Hacıosmanoğlu, ''Her şey bir kenara bizim bu sezon 15 milyon Euro'ya yakın futbolcu satışımız var. 27 milyon Euro'luk da harcama yaptık. Arada 12-13 milyon Euro’luk bir fark var. Bunların da zaten birçoğu 2015-16 sezonuna yayılmış vaziyette. Cardozo'nun parasını Passolig'den elde ettiğimiz gelir ile peşin ödedik'' diye konuştu'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler