İdmanocağı'nın hedefi ilk 5

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne yükselen Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, ilk sezonlarında ligi ilk 5 takım içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.Yedidağ, sezona iyi bir başlangıç yapıp ses getirmek istediklerini belirterek, "Lig

İdmanocağı'nın hedefi ilk 5

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne yükselen Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, ilk sezonlarında ligi ilk 5 takım içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yedidağ, sezona iyi bir başlangıç yapıp ses getirmek istediklerini belirterek, "Lige çıkan takımların ilk hedefi ligde kalabilmek oluyor. Biz bu yargıyı biraz farklılaştırmak istiyoruz, çünkü uluslararası arenada mücadele etmiyorsanız, iyi sporcular sizde olmayı tercih etmiyor. Biz de olabilecek en iyi kadroyu kurarak, ligde ilk 5’e girmek istiyoruz" dedi.

Hedeflerine ulaşabildikleri takdirde  tercih eden değil, edilen takım olacaklarını ifade eden Yedidağ, "Tabi, yeni sezonda ligi tanımak gibi bir önceliğimiz de olacak ama tanınırken de dikkat çeken bir ekip olmaya çalışacağız. Şayet ligi hedeflediğimiz yerde bitirebilirsek, Avrupa kupalarına da katılabilme imkanımız olacak. Kupalara katılabilmemiz, takımımız adına olumlu gelişmelere sebebiyet verecek. Dikkat çekmemizin yanı sıra birçok büyük voleybolcunun da tercih edebilecek olduğu kulüp haline geleceğiz” diye konuştu.

Yedidağ, ligler başlamadan önce taraftarlara da mesaj göndererek, "Salon sporlarında gittikçe güç kazanan bir il haline gelen Trabzonlu sporseverlerin takımlarına karşı desteklerini esirgemeyeceklerinden eminim. Birlikten güç doğar. Bizler bir arada olduğumuz, tribünler şaha katlığı sürece hep kazanan taraf oluruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler