İdmanocağı’ndan kötü haber

Voleybol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden İdmanocağı Bayan Voleybol takımının başarılı oyuncusu Gülben Şahin’den kötü haber geldi.Voleybol Bayanlar 1. Ligi ekiplerinden İdmanocağı’nda forma giyen Gülben Şahin, dün Trabzon’da takımıyla beraber yaptığı ant

İdmanocağı’ndan kötü haber

Voleybol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden İdmanocağı Bayan Voleybol takımının başarılı oyuncusu Gülben Şahin’den kötü haber geldi.

Voleybol Bayanlar 1. Ligi ekiplerinden İdmanocağı’nda forma giyen Gülben Şahin, dün Trabzon’da takımıyla beraber yaptığı antrenmanda; tek ayak uygulaması çalışmalarında sol dizinin dönmesiyle ön çapraz bağlarında kopma meydana geldi.Tedavi için dün akşam Ankara’ya gönderilen oyuncunun durumu çekilecek olan MR sonucunda Ön çağraz bağlarında kopma meydana geldiği ve Çarşamba günü ameliyat olacağı belirtildi.

1988 doğumlu Gülben Şahin, Emlak Toki’de voleybol yaşamına başlamış, SGK, Bursa B.Şehir Belediyespor, Maltepe Yalıspor ve iki sezondur da İdman Ocağı’nda voleybol yaşamını sürdürmekte.Biz de Haber 61.Net ailesi olarak oyuncuya acil şifa dileklerimizi iletiyor ve kendisinin en kısa zamanda takımdaki yerini almasını temenni ediyoruz.

gulben_sahin.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor