İdmanocağı'ndan bir transfer daha

İdmanocağı daha önce yaptığı transferlerin sonrasında başarılı smaçör Birgül Güler'i kadrosuna kattı. Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Trabzon İmperial Hastanesi İdmanocağı, geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen 26 yaşındaki smaçör

İdmanocağı'ndan bir transfer daha

İdmanocağı daha önce yaptığı transferlerin sonrasında başarılı smaçör Birgül Güler'i kadrosuna kattı.

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Trabzon İmperial Hastanesi İdmanocağı, geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen 26 yaşındaki smaçör Birgül Güler'i transfer etti.
 
İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın voleybol şube sorumlusu İbrahim Yanmış, şu ana kadar biri yabancı 6 yeni oyuncuyla anlaşma sağladıklarını ifade ederek, özellikle yabancı oyuncu konusunda çok titiz davrandıklarını söyledi.
 
Yabancı oyuncu transferi konusunda kendilerine sunulan reklam görüntüleri yerine gerçek maç görüntülerini izlediklerini ve önerilen birçok oyuncunun istedikleri yeterlilikte olmadığını gördüklerini belirten Yanmış, "Yabancı oyuncu transferinde fiyat ve performans ilişkisini düzgün kurmak gerekiyor. Oyuncuların birbirini tamamlayan oyuncular olmasını istiyoruz. Geçen sene yabancılarımız Avrupa maçlarında çok iyi oynarken, aynı başarıyı ligde gösteremediler. Önümüzdeki sezon böyle bir sıkıntı olmayacak." dedi.
 
Yanmış, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "Birgül Güler ile her konuda anlaştık. Kendisi Trabzon'a gelerek imzayı attı. Transfer politikamıza uygun, özenle seçtiğimiz bir oyuncu. Kulüp hedeflerine uygun, hırslı ve yetenekli bir oyuncu olduğu için Birgül'ü kadromuza dahil ettik. İnşallah başarılı bir sezon olacak." diye konuştu.
 
Birgül ise "Voleybola Bursa'da başlayıp 13 senedir de kariyerime Bursa'da devam ediyordum. Artık Bursa'dan çıkmam gerektiğini düşündüm. Bu süreçte birkaç kulüpten teklif vardı, kararımı Trabzon'dan yana kullandım. Çünkü hem kulüp yapısı hem de hedefleri beni çok heyecanlandırdı. Bu takımın bir parçası olmaktan çok mutluyum inşallah bu sene koyduğumuz hedeflere adım adım ulaşacağız." şeklinde ifadeler kullandı. 
 
Birgül Güler'in İmperial Hastanesi İdmanocağı ile bir yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler