İdmanocağı'nda hedef final

 Voleybol Kadınlar CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Rusya'nın Zarechie takımı ile karşılaşacak İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın kulüp başkanı Mehmet Öz, rakipleri karşısında iyi mücadele ederek, ilk maçta iyi bir sonuç almak istedi

İdmanocağı'nda hedef final

 Voleybol Kadınlar CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Rusya'nın Zarechie takımı ile karşılaşacak İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın kulüp başkanı Mehmet Öz, rakipleri karşısında iyi mücadele ederek, ilk maçta iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.

Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9 Mart Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları ilk karşılaşmanın oldukça zorlu geçeceğini vurgulayarak, "Takımımıza güveniyoruz. Zarechie karşısında iyi mücadele ederek, ülkemiz adına Rusya'da iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Öz, hedeflerinin kupada final oynamak olduğuna da dikkati çekerek, "Rakibimiz güçlü bir kadroya sahip. Ancak takımımız ligde olmasa bile Avrupa'da çok iyi maçlar çıkarıyor. Sahaya tam kadro çıkacağız. Eksik ve sakat oyuncumuz yok. Zarechie karşısında iyi mücadele ederek, ülkemiz adına Rusya'da iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor