İdmanocağına güçlü sponsor

Trabzon’un köklü kulüplerinden İdmanocağı yeni sezonda yine yoluna aynı sponsor desteği ile devam edecek. Türkiye Kadınlar Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden İdmanocağı ile Özel İmperial Hastanesi bugün Zorlu Grand otelde sponsorluk anlaşması imzalad

İdmanocağına güçlü sponsor

Trabzon’un köklü kulüplerinden İdmanocağı yeni sezonda yine yoluna aynı sponsor desteği ile devam edecek.

Türkiye Kadınlar Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden İdmanocağı ile Özel İmperial Hastanesi bugün Zorlu Grand otelde sponsorluk anlaşması imzaladı.

İmza törenine İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, İmperial hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Ömer Fatih Çelik, İmperial Hastanesi İşletme Müdürü Hakan Sağlam ve Halkla İlişkiler Müdüresi Sema Küçükosman, İdmanocağı Başkanı Mehmet Öz, Asbaşkan Ekrem Sağlam, Teknik heyet ve Sarı-Kırmızılı oyuncular katıldı.

Başkan Mehmet Öz, Trabzon’un başarıya endeksli olan bir kent olduğunu belirterek "İmperal hastanesinden çok önemli destekler gördük. Bu kapsamda anlaşmaya vardığımız Trabzon'un güzide hastanelerinden Özel İmperial Hastanesi ile sponsorluk anlaşmasını yeniledik. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler