İdmanocağı'na 6 oyuncu katıldı

Sarı-Kırmızılı Bayan Futbol Takımı 6 oyuncuya imza attırdı6 OYUNCU İMZALADIEmine, Eda, Elif, Dilan, Özlem ve Filiz imzaladı. Türkiye Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon Şampiyonluğu final maçlarında kaybeden İdmanocağı Bayan Futbol Takım

İdmanocağı'na 6 oyuncu katıldı

Sarı-Kırmızılı Bayan Futbol Takımı 6 oyuncuya imza attırdı

6 OYUNCU İMZALADI

Emine, Eda, Elif, Dilan, Özlem ve Filiz imzaladı. Türkiye Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon Şampiyonluğu final maçlarında kaybeden İdmanocağı Bayan Futbol Takımı bu sezonda iddialı bir kadro kurdu.

 Sarı-Kırmızılılar bu sezon Adana İdmanyurdu’ndan Emine Demir, Marmara Üniversitesi’nden Eda Karataş, Zonguldak Ereğli’den Elif Deniz, Antalyaspor’dan Dilan Akarsu, Trabzonspor’dan özlem Önder ve Lüleburgaz’dan Filiz Işıkırık’a sözleşme imzalattı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

İdmanocağı Bayan Takımı imza töreninde ayrıca Azerbaycan’dan getirttiği kondisyoner Renata Nagieyva’ya da sözleşmeme imzalatırken, imza töreninde İdmanocağı Bayan Futbol Takımı sorumlusu Mustafa Aksu’da yer aldı.

İmza töreninin ardından Bayan Futbol Takımı teknik heyeti ve oyuncular hep beraber kaynaşma yemeği yediler. İdmanocağı Bayan Takım Antrenörü Gürkan Çavdar, iddialı bir ekip kurduklarını belirterek, “Şampiyonluk için kimse heveslenmesin.

Bu sene ligin tozunu attıracağız ve şampiyon olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor