İdmanocağı'na 1 puan tesellisi

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de Beşiktaş'a deplasmanda 3-2 mağlup olan İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, rakipleri karşısında kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini, 1 puanın kendilerine teselli olduğunu söyledi.Yedidağ, yaptığı açıklamada, çekişmel

İdmanocağı'na 1 puan tesellisi

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de Beşiktaş'a deplasmanda 3-2 mağlup olan İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, rakipleri karşısında kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini, 1 puanın kendilerine teselli olduğunu söyledi.

Yedidağ, yaptığı açıklamada, çekişmeli bir müsabaka oynadıklarını belirterek, "Beşiktaş karşısında kazanabileceğimiz bir maçı 3-2 kaybettik. Aldığımız 1 puan teselli oldu" dedi.

Setlerde 2 kez eşitliği sağlamalarına rağmen son sette oyundan düşerek maçı kaybettiklerini anlatan Yedidağ, "Dengede geçen bir mücadele oldu. Bir sette Beşiktaş başarılı oldu, diğer sette ise biz başarılı olduk ama finalde maçı kaybettik. Maçın kırılması son sette oldu. Söylenecek fazla söz yok. İyi oynadık ama sonuca gidemedik. Şimdi bu maçı geride bıraktık. Kazansaydık daha iyi olacaktı ama olmadı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor