İdmanocağı zorluğa şaşırdı

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde Çanakkale Belediyespor'u 3-2 yenen Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, rakipleri karşısında galip geleceklerini bildiklerini ancak bu kadar zor olacağını da beklemediklerini söyledi. Yedidağ,yaptığı açıklamad

İdmanocağı zorluğa şaşırdı
Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde Çanakkale Belediyespor'u 3-2 yenen Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, rakipleri karşısında galip geleceklerini bildiklerini ancak bu kadar zor olacağını da beklemediklerini söyledi.
 
Yedidağ,yaptığı açıklamada, 2-0 öne geçtikleri maçı zora soktuklarını belirterek, "Maçı 3-0 sonlandırmayı düşünüyorduk ama olmadı. Rakibimiz, bir yabancı oyuncusunun sakatlanarak oyundan çıkması ile ‘nasıl olsa kaybedecek bir şeyimiz de yok’ düşüncesiyle hırslı ve tüm riskleri göz önüne alarak oynamaya başladı. Oyuncularının çıkışı, sanki onların lehine oldu. Bu dakikalarda çok zorlandık. Peş peşe 2 set kaybettik ve oyuna denge geldi. Maç 3-2 bizim aleyhimize de bitebilirdi" diye konuştu.
 
Özellikle oyunun son bölümünün adeta sinir harbine dönüştüğünü ifade eden Yedidağ, " Bizim için rahat geçeriz diye düşündüğümüz karşılaşmadan, neredeyse mağlup ayrılacaktık" dedi.
 
Yedidağ, son setin başa baş bir mücadele şeklinde geçtiğini anlatarak, "Bu sette geriden gelerek öne geçip, maçı kazandık. Galip geleceğimizi biliyordum ama bu kadar zor olacağını beklemiyorduk. Yine de önemli olan kazanmaktı ve bunu başardık" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor