İdmanocağı zorlu deplasmanda

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde Beşiktaş'a konuk olacak İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Murat Yedidağ, "Beşiktaş maçını kazanabilecek gücümüz var" dedi.Yedidağ, ligin 15. haftasında İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşacaklarını belirterek, lig

İdmanocağı zorlu deplasmanda

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde Beşiktaş'a konuk olacak İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Murat Yedidağ, "Beşiktaş maçını kazanabilecek gücümüz var" dedi.

Yedidağ, ligin 15. haftasında İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşacaklarını belirterek, ligde 22 puanla 6. sırada bulunduklarını, rakiplerinin ise 7 puanla 11. sırada yer aldığını söyledi.

İlk karşılaşmalarında Beşiktaş'ı yenmeyi başardıklarını, aynı başarıyı İstanbul'da göstermek istediklerini anlatan Yedidağ, takımına güvendiğini ve Beşiktaş önünde galip gelerek Fenerbahçe Grundig mağlubiyetini unutacaklarını ifade etti.

Yedidağ, Beşiktaş maçını önemsediklerini vurgulayarak, "Beşiktaş maçını kazanabilecek gücümüz var. Oyuncularıma güveniyorum. Maçı ilk sette çözmeye çalışacağız. İlk seti alabilirsek sonrası da gelir. Takımımız her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Beşiktaş maçı ile bunu bir kez daha kanıtlayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler