İdmanocağı: "Zorlu bir maraton olacak"

İdmanocağı’nın yönetim kurulu üyesi Mehmet Çelebi'den önemli açıklamalar...

İdmanocağı: "Zorlu bir maraton olacak"

Venüs Vestel Sultanlar Ligi’nde mücadele veren İdmanocağı’nın yönetim kurulu üyesi Mehmet Çelebi, sezonun ilk yarısını hedefledikleri yerde bitiremediklerini belirterek, bunun nedenleri arasında yaşanan sponsorluk krizi olduğunu vurguladı


Mehmet Çelebi’nin açıklamaları şu şekilde:

“İLK YARI HEDEFİMİZE ULAŞAMADIK” 

"Hedefimiz ilk yarıyı ilk dördün içinde bitirmekti. Ancak planladığımız puanın altında kaldık. Sezon başında iyi bir kadro olusturmayı hedefledık. Yerli ve yabancı oyunculardan bir harmanlanma yapmak istedik. Tüm oyuncularımızla görüşüp anlaştık. Ancak lig öncesi sponsorumuz olacak firmanın desteğini çekilmesiyle özellikle yabancı oyuncularımıza lisans çıkaramadık. Bu oyuncularımızdan ancak lig başladıktan sonra yararlanabildik. Bazı oyuncularımızın uyum sorunu geç oldu’’ 

BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR 

Çelebi, ekonomik sorunun büyük bölümümü Bakanımız Süleyman Soylu ve milletvekillerimizin verdikleri destek ve katkılarla çözdüklerini belirterek, "Trabzon’un görev takımlarından biri olan İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı’nın ligde devamına İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, milletvekilimiz  Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç de çok önemli katkı yapmışlardır. Kendilerine kulübümüz ve camiamız adına teşekkür ediyoruz’’ dedi. 

TAKVİYE YAPABİLİRİZ 

İkinci yarıda gerçek İdmanocağı’nın ortaya çıkacağına inandıklarını sözlerine ekleyen Çelebi, "Oyuncularımız kısa tatil sonrasında çok mutlu döndüler. Çalışmalara başladık. Herkesin yüzü gülüyor. Bu mutluluğun ikinci yarıda yapacağımız maçların sonuçlarına olumlu yansıma yapacaktır. Lig uzun bir maraton olacak. Ligden sonra play-Off veya play-aut maçları oynayacağız. Önümüzde zorlu bir maraton olacak. İlk yarının sonuna doğru deneyimli oyuncu Nefise Bayramoğlu’nu kadromuza kattık. Eğer bize katkı yapacak oyuncu bulabilirsek transferi düşünebliriz’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor